16.10.2010 Plec din Brasov cu 2103 la Arpas .
Arpas
Vedere spre Brasov
Cladirea garii
Loco face manevre de mutare la capatul celalalt pentru a pleca inapoi la Brasov
Trenul a plecat la Brasov , urmatorul a doua zi dimineatza eu am plecat spre Sibiu pe linie am 7 km de mers pe jos pana in Scoreiu deunde iau trenul mai departe la Sibiu , sa vedem urmatoarele poze :
Spre Brasov
Spre Sibiu
Si apare Halta Carta
Spre Brasov
Trecere la nivel in Carta
Si ajung imediat la pod , care .........surpriza .
Se pare ca lucrarile au inceput , din ce am inteles trenurile ar trebuii sa inceapa a circula din noul mers acum ramane de vazut daca va fi sau nu asa .
Spre Sibiu
Mai am de mers cativa km pana in Scoreiu deunde iau trenul la Sibiu si noaptea se apropie , dar cu un mers sustinut ajung in Scoreiu la ora 19
Traverse la iesirea din Scoreiu , capatul liniei .
Cladirea garii , nelocuita , inchisa , m-am mirat ff mult cand am vazut ca acel bec functiona pe peron , am avut de stat pana la ora 20:45 cand a venit sageata de la Sibiu , ma gandeam ca va fi bezna totala in acea halta mai ales ca satul nu este aproape de halta , dupa ora 19:30 era bezna totala spre Sibiu sau spre Arpas deunde am venit pe jos noroc ca am ajuns inainte sa se intunece detot , plus ca a inceput o ploaie destul de tare .
Vedere spre Sibiu
La ora 20:45 trenul format din 2 Desiro a venit in Scoreiu , am plecat la Sibiu , afara ploua de o ora jumate , sper ca in Decembrie sa trec cu trenul pe aici . Cam atat