Forumul pasionatilor CFR

Pentru adevaratii pasionati

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

O SCURTA DESCRIERE

In jos 
4 participanți
AutorMesaj
COSTACHE MIHAIL
Moderatori
Moderatori
COSTACHE MIHAIL

Data de inscriere : 21/07/2010
Varsta : 52
Localizare : BUCURESTI

O SCURTA DESCRIERE Empty
MesajSubiect: O SCURTA DESCRIERE   O SCURTA DESCRIERE EmptyDum Aug 01, 2010 9:10 pm

Topic in care putem posta cateva poze cu noi si in care putem face o scurta descriere !
Sus In jos
manudiscoid
Calatori
Calatori
manudiscoid

Data de inscriere : 01/12/2010

O SCURTA DESCRIERE Empty
MesajSubiect: Re: O SCURTA DESCRIERE   O SCURTA DESCRIERE EmptyLun Dec 27, 2010 2:48 pm

O scurta descriere a noastra? hmm, ce sa zic. Inainte credeam ca un pasionat feroviar este o persoana careia ii plac trenurile, ii place sa calatoreasca cu trenul, sau sa fotigrafieze vehicule feroviare. Apoi, am vazut ce inseamna sa fii un pasionat adevarat. Presupune mult mai multe. Deci sunt departe, departe de a fi pasionat de trenuri.

Imi place sa calatoresc cu trenul si consider ca atata timp cat calatoresti cu bilet, vei sustine transportul feroviar.
Sus In jos
cont inactiv
Mecanici
Mecanici
cont inactiv

Data de inscriere : 14/04/2012
Varsta : 30
Localizare : FETESTI-LANGA GARA

O SCURTA DESCRIERE Empty
MesajSubiect: Re: O SCURTA DESCRIERE   O SCURTA DESCRIERE EmptySam Iun 23, 2012 8:33 pm

Ma numesc Alex Avram am 18 ANI sunt din Fetesti....locuiesc langa Gara,mai exact la 2 pasi de revizia tehnica de vagoane!
Sunt pasionat de trenuri pana peste cap de am facut o obsesie din ele de nici nu mai pot sa scap de ea! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Sus In jos
BogdanVTR

Data de inscriere : 09/05/2013

O SCURTA DESCRIERE Empty
MesajSubiect: Re: O SCURTA DESCRIERE   O SCURTA DESCRIERE EmptyJoi Mai 09, 2013 4:53 pm

Ma numesc Bogdan,locuiesc in Municipiul Ploiesti in apropiere de Gara Ploiesti Crang.Pasiunea pentru trenuri am descoperit-o la o varsta frageda
Sus In jos
Continut sponsorizat

O SCURTA DESCRIERE Empty
MesajSubiect: Re: O SCURTA DESCRIERE   O SCURTA DESCRIERE Empty

Sus In jos

O SCURTA DESCRIERE
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor CFR :: ADMINISTRARE FORUM :: Bine ati venit-
Mergi direct la: