| Cariera in transporturi - CFR sau similar | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
crisanmarius
| Subiect: Cariera in transporturi - CFR sau similar Mar Noi 18, 2014 2:01 pm | |
| Bna ziua, Sunt Marius Crisan, un student clujean la 20 de ani. Sunt in anul 2 la o facultate de economie pe o specializare de informatica-economica. Sunt pasionat de trenuri si calatorit in general. As dori sa va intreb daca am sanse sa ma angajez la CFR sau ceva privati (desi as prefera CFR). Cei de la CENAFER nu ofera nici o garantie de angajare ? Ca post m-ar interesa mecanic sau sef de tren.
Ce imi recomandati ? Sa imi iau gandul de la CFR ? Sa incerc probabil ceva pe rutier ? Sa incerc sa continui cu facultatea ? As vrea sa fie si ceva cat de cat calificat.. nu sofer pe duba. Desi nici asta nu ar fi neaparat rau.
Multumesc mult | |
|
| |
IonutCFR2009
Mesaje : 13 Data de inscriere : 27/10/2010 Localizare : Braila
| Subiect: Re: Cariera in transporturi - CFR sau similar Mar Noi 18, 2014 2:07 pm | |
| CENAFER Cluj organizeaza chiar in aceasta perioada cursuri contra cost dar nu ofera si garantia angajarii. Cursul de mecanic sau IDM la CENAFER costa in jur la 1000 Euro. E alegerea ta. | |
|
| |
crisanmarius
| Subiect: Re: Cariera in transporturi - CFR sau similar Mar Noi 18, 2014 2:09 pm | |
| Din ce am vazut pe cenafer.ro , cursul de mecanic pe 2014 costa 2500 lei. Intrebarea este.. ai sanse sa te angajazi ? (fara pile) Cum se face practica ? multumesc Ionut | |
|
| |
Karpaty Administratori
| Subiect: Re: Cariera in transporturi - CFR sau similar Mar Noi 18, 2014 2:11 pm | |
| Am avut si eu ocazia sa fac cursul la CENAFER dar au zis clar ca nu ofera posturi si cum nu am pile am renuntat si la scoala, dupa ce ca si pretul e mare nu ofera nici post, am zis mai bine nu . | |
|
| |
crisanmarius
| Subiect: Re: Cariera in transporturi - CFR sau similar Mar Noi 18, 2014 2:40 pm | |
| @Karpaty, esti admin si pe forumtrenuri.com ? Imi poti te rog activa contul de acolo (si daca poti te rog si o resetare de parola) username:crisanmarius ? merci mult | |
|
| |
IonutCFR2009
| Subiect: Re: Cariera in transporturi - CFR sau similar Mar Noi 18, 2014 2:48 pm | |
| Poti face cursul de mecanic la CENAFER dupa care depui CV la toate firmele private de la marfa. Acolo se mai fac angajari de personal, ca la CFR Marfa sau Calatori slabe sanse fara „pile” asa cum zice karpaty. Uneori privatii cand au nevoie urgenta de mecanici sau sefi de manevra, platesc chiar ei cursurile de calificare. Depinde cum ai noroc. | |
|
| |
crisanmarius
| Subiect: Re: Cariera in transporturi - CFR sau similar Mar Noi 18, 2014 2:51 pm | |
| Multumesc mult de raspunsuri. Nu e problema cu banii de curs. In cadrul CENAFER se face ceva practica ? Sau doar ceva simulari pe calculator ? Dupa ce mai lucrezi pe la privat ai sanse mai mari sa intri la CFR ? | |
|
| |
IonutCFR2009
| Subiect: Re: Cariera in transporturi - CFR sau similar Mar Noi 18, 2014 2:53 pm | |
| Se face si stagiu de pregatire practica. Cursul este structurat pe module. Poate dura si 6 luni, depinde de calificarea ceruta. | |
|
| |
Karpaty Administratori
| Subiect: Re: Cariera in transporturi - CFR sau similar Mar Noi 18, 2014 4:11 pm | |
| Ai contul activat, parola o recuperezi singur, adminii nu stiu parola conturilor . | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Cariera in transporturi - CFR sau similar | |
| |
|
| |
| Cariera in transporturi - CFR sau similar | |
|